Ekrem ALEMDAR - Okul Müdürü

1972 yılında Trabzon ilinin Araklı ilçesi Taştepe köyünde dünyaya geldi.İlk ve orta öğrenimini Araklı´da tamamladıktan sonra yükseköğrenimi için Niğde´ye gitti.1995 yılında Niğde Üniversitesi (Ömer Halisdemir Üniversitesi) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.Sınıf öğretmenliği okurken yan alan olarak Sosyal Bilgiler öğretmenliğini tamamladı.Mezun olduğu yılın eylül ayında Yozgat  ilçesinin şirin bir kasabası olan Kazankaya kasabasında göreve başladı.2005 yılında aynı ilin Aydıncık ilçesi Aydıncık İlköğretim Okuluna atandı.Aynı okulda belirli bir süre müdür yardımcılığı görevini yürüttü.Milli Eğitim Bakanlığı kariyer basamakları sınavını kazanarak uzman unvanı aldı.2009 yılında Adana ili İmamoğlu ilçesi 23 Nisan İlköğretim Okuluna atandı.2010 yılında görevde yükselme sınavını kazanarak Kozan ilçesi Toki Şehit Suat Ocak İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak ataması yapıldı.18.05.2010 tarihinde yargı kararı ile Cumhuriyet İlköğretim Okulunda göreve başladı.01.09.2015 tarihinde Bağtepe İlkokul Ortaokuluna müdür olarak atandı.23.06.2020 tarihi itibariyle Kozan Cumhuriyet Ilkokulunda müdür olarak göreve başladı.Ekrem Bey aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur.Evli ve iki kız çocuğu emanetçisi olmakla birlikte fanatik bir Trabzonspor taraftarıdır.